Menu

Contact


Hieronder vindt u alle contactgegevens van alle vestigingen.  • Amstelveen
  • Eindhoven
  • Groningen
  • RotterdamLTP Amstelveen - Hoofdkantoor

Prof. W.H. Keesomlaan 10 
1183 DJ  Amstelveen 
Postbus 75910 
1070 AX  Amsterdam


info@ltp.nl
Telefoon: +31 (0)20 30 50 400


Bekijk op kaart 
Routebeschrijving 
Met openbaar vervoer ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto naar LTP Amstelveen

Vanuit Utrecht/Amersfoort:

Volg A9 richting Den Haag/Schiphol/Haarlem. Neem afrit 4 (Ouderkerk a.d. Amstel/Amstelveen-Oost). Aan het einde van de afrit rechtsaf en bij verkeerslichten linksaf richting Amstelveen. Bij tweede verkeerslichten rechtsaf richting Amsterdam/Amstelveen (Buitenveldertselaan gaat over in Beneluxbaan). Bij bord Kronenburg/Uilenstede rechtsaf (Saskia van Uylenburgweg). Beide rotondes rechtdoor, einde van de weg linksaf (Prof. W.H. Keesomlaan). Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter van de kruising. Onder het gebouw is een parkeergarage.


Gaat u over de A10 neem dan afslag S109 (Amsterdam-RAI). Ga linksaf de Europaboulevard op en volg de borden Amstelveen. Ga na circa 1,5 km rechtsaf de Van Boshuizenstraat op. Na circa 1,5 km slaat u linksaf de Beneluxbaan op. Bij bord Kronenburg/Uilenstede linksaf (Saskia van Uylenburgweg). Beide rotondes rechtdoor en bij het volgende kruispunt linksaf (Prof. W.H. Keesomlaan). Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter van de kruising. Onder het gebouw is een parkeergarage.


Vanuit Den Haag/Haarlem:

Volg A9 richting Utrecht, neem afrit 4 (Ouderkerk a.d. Amstel/Amstelveen-Oost). Aan het einde van de afrit linksaf, onder viaduct door en bij verkeerslichten linksaf richting Amstelveen. Bij derde verkeerslichten rechtsaf richting Amsterdam/Amstelveen (Buitenveldertselaan gaat over in Beneluxbaan). Bij bord Kronenburg/Uilenstede rechtsaf (Saskia van Uylenburgweg). Beide rotondes rechtdoor, einde van de weg linksaf (Prof. W.H. Keesomlaan). Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter van de kruising. Onder het gebouw is een parkeergarage.


Gaat u over de A10 neem dan afslag S108 (Oud-Zuid/Buitenveldert/Olympisch Stadion). Aan het einde van de afslag linksaf en direct weer linksaf in de richting van Zuidas. Bij tweede verkeerslichten rechtsaf de Buitenveldertselaan op, deze gaat over in de Beneluxbaan. Bij bord Kronenburg/Uilenstede linksaf (Saskia van Uylenburgweg). Beide rotondes rechtdoor en bij het volgende kruispunt linksaf (Prof. W.H. Keesomlaan). Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter van de kruising. Onder het gebouw is een parkeergarage.


Vanuit Hoorn/Zaandam:

Volg de A7 richting Amsterdam. Neem vervolgens de A8 in de richting van Amsterdam. Neem de Ring A10-west en vervolgens de Ring A10-zuid. Neem afslag S108 (Oud-Zuid/Buitenveldert/Olympisch Stadion). Aan het einde van de afslag linksaf en direct weer linksaf in de richting van Zuidas. Bij tweede verkeerslichten rechtsaf de Buitenveldertselaan op, deze gaat over in de Beneluxbaan. Bij bord Kronenburg/Uilenstede linksaf (Saskia van Uylenburgweg). Beide rotondes rechtdoor en bij het volgende kruispunt linksaf (Prof. W.H. Keesomlaan). Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter van de kruising. Onder het gebouw is een parkeergarage.ROUTEBESCHRIJVING

Met het openbaarvervoer naar LTP Amstelveen


Vanaf Amsterdam Centraal Station (via Amsterdam station Zuid/WTC) met tram 5 (ca. 30 min) of sneltram 51 (ca. 20 min). Of vanaf Amsterdam-Amstelstation met sneltram 51 (ca. 15 min) richting Amstelveen. Uitstappen bij halte Kronenburg. Vanaf hier is het ca. 15 minuten lopen. Linksaf, weg oversteken (Beneluxbaan) en de Saskia van Uylenburgweg inlopen. Na twee rotondes rechtdoor en vervolgens aan het einde van de weg linksaf. Ons gebouw bevindt zich aan de rechterkant van de weg, ongeveer 200 meter. Kijk voor meer informatie op: http://9292.nl/