Menu

Medewerker Planning & Support

Locatie: Amstelveen

Heb jij een klantgerichte instelling, ben jij een aanpakker, collegiaal en een communicatieve spin in het web, dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van het Bedrijfsbureau in Amstelveen zijn wij op zoek naar een medewerker Planning & Support voor 32-40 uur per week. Naast werken op het Bedrijfsbureau biedt je support aan het team Executive Services, dit is het onderdeel van LTP dat erop gericht is de impact van het topmanagement in organisaties te versterken.

LTP is een ‘jong’ (sinds 1927) en innovatief HR adviesbureau, marktleider in assessment. Wij hebben onze roots in de Vrije Universiteit. Anno 2019 ligt de nadruk nog steeds op kwaliteit en innovatie. Wij leveren zowel assessmentoplossingen als begeleiding met als doel om mensen, teams en organisaties wendbaarder en effectiever te maken.
Executive Services helpt klanten met begeleiding bij ontwikkel- en verandertrajecten, zowel voor individuele bestuurders en topmanagers, als voor teams. Kenmerkend is de aanpak waarbij het oude met het nieuwe wordt verbonden, 90 jaar expertise wordt gecombineerd met de nieuwste inzichten en technologieën.

Jouw werkzaamheden
Als medewerker Planning & Support ben je verantwoordelijk voor het perfect ondersteunen van de accountmanager bij de planning en organisatie van projecten alsook van assessments. Je bent de rechterhand van de accountmanager.

Een proactieve houding is belangrijk. Je beschikt over drive, optimisme en veerkracht, je bent een teamplayer die samen met anderen de klus wil klaren. Verder heb je het vermogen om te kunnen schakelen tussen afdelingen, ben je assertief, daadkrachtig en toch flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig en commercieel ingesteld, werk je efficiënt en professioneel, ben je consciëntieus en voel je je verantwoordelijk. Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning. Zo wordt er regelmatig gewandeld tijdens de pauzes,  en is er genoeg ruimte voor een informeel gesprek met je collega’s.

Functiebeschrijving

 • Gedetailleerde voorbereiding en planning (inclusief uitnodiging) en bewaking van alle assessmentactiviteiten gerelateerd aan de accounts.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten, deelnemers aan een assessment en relaties. Je helpt en adviseert kandidaten en klanten.
 • Voorbereiding, ondersteuning, administratie en bewaking van (assessment)projecten.
 • Secretariële en administratieve ondersteuning.
 • Aanmaken en bijhouden van digitaal klantdossier: zorgen voor de juiste klantgegevens t.b.v. het soepel verlopen van het assessment/project.

Jouw profiel

 • Afgeronde secretaresseopleiding is een pre en mbo+/hbo-werk- en -denkniveau.
 • Gedegen kennis van moderne kantoorapplicaties; Microsoft Office. Kennis van AFAS is een pre.
 • Stressbestendig, veerkrachtig en vaardig in het stellen van prioriteiten.
 • Inzicht in plannen en gestructureerd organiseren van zaken.
 • Sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties.
 • Commercieel sterk, gedreven, initiatiefrijk.
 • Communicatief sterk in woord en geschrift, uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels.

Wat bieden wij?
Een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je als medewerker de vrijheid hebt in je werk. Mensen staan bij LTP centraal. Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Logischerwijs streven wij ernaar ook het beste uit onze eigen organisatie te halen. Dit wordt bereikt door een intensieve samenwerking tussen alle afdelingen waarin input en feedback naar elkaar toe gewaardeerd worden.

Heb je belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Ragini Bissumbhar, HR Adviseur via r.bissumbhar@ltp.nl of 020- 30 50 400. Ben jij de perfecte kandidaat voel jij je aangesproken? Klik dan op de knop 'Solliciteren' rechtsboven aan de pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

N.B. een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature

Type functie