Menu

Consultant Assessment & Development (alle vestigingen)

LTP Business Psychologen is marktleider in Assessment. Al 90 jaar helpen wij mensen en organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. Bij LTP werken we in kleine teams, per sector of regio. Gezamenlijk werken we aan landelijke projecten. Onze oorsprong ligt bij de Vrije Universiteit in Amsterdam en deze wetenschappelijke basis benutten wij nog steeds. Al sinds de oprichting ligt de nadruk op kwaliteit en innovatie.

LTP investeert in consultants (o.a. met een eigen Academy) en in nieuwe producten en online technologie. Dit maakt ons anders dan de rest. Klanten en medewerkers waarderen dat. Wij leveren assessment- en developmentoplossingen met als doel mensen, teams en organisaties wendbaarder en effectiever te maken. Dat noemen wij Veranderkracht.

Voor al onze vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, ondernemende collega’s met veel commerciële slagkracht (32-40 uur per week).

Wat ga je doen?
Als Consultant Assessment & Development (A&D) ben je zowel in staat om een vakkundige A&D adviseur, als een ondernemende accountmanager en business developer te zijn of worden. Wij zoeken A&D Consultants met een accent op het laatste.

Naast het uitbouwen van bestaande relaties, spreekt het je ook aan om nieuwe contacten en relaties te verwerven. Dit door presentaties te geven bij aanvragen en aanbestedingen, door acquisitie te plegen en te netwerken. Bij assessmentprojecten voor jouw klanten ben je naast adviseur ook vooral het aanspreekpunt. Verder zijn er binnen LTP diverse inhoudelijk uitdagende projecten waar je aan kunt deelnemen.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je hebt een academische opleiding (bij voorkeur A&O Psychologie) met minstens 5 jaar ervaring in een commerciële en/of klantgerichte rol bij een HR dienstverlener.
  • Je hebt bewezen relaties uit te kunnen bouwen en nieuwe relaties / opdrachten te kunnen verwerven.
  • Je bent communicatief en analytisch sterk en beschikt over uitstekende advies- en rapportagevaardigheden.
  • Je hebt een hoogwaardige kennis van functies, organisaties, de markt en maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Als persoon word je beschreven als: vertrouwenwekkend, commercieel, nieuwsgierig, dienstverlenend en ontwikkelgericht. Je hebt lef en een ‘i can do’-mentaliteit.
  • Last but not least: je bent een echte teamspeler. Want dat is LTP.

Wat bieden wij?
LTP heeft een reputatie als het gaat om A&D consultants op te leiden en te ontwikkelen. Wij hebben een eigen, door het NIP gecertificeerde Academy. Je hebt daarnaast de beschikking over een eigen opleidingsbudget. Je krijgt een ervaren coach en een mentor toegewezen. Ook krijg je de beschikking over Persona.fit. Dit is onze feedback-app en mobiele coach voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een ambitieus en succesvol team van jonge en ervaren consultants. Onze belangrijkste waarden: ondernemend, leerzaam, veilig en leuk.

Naast hard werken, hebben wij de ‘fun factor’ hoog in het vaandel staan. Werken bij LTP betekent op het hoogste niveau in het vakgebied actief kunnen zijn en voor een breed scala aan gerenommeerde opdrachtgevers mogen werken.

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ragini Bissumbhar, HR adviseur: (020) 30 50 400. Herken jij je in het beschreven profiel en wil je solliciteren op de vacature? Klik op de knop 'Solliciteren' rechtsboven aan de pagina.

N.B. een (online) assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Vacature

Type functie