Menu

Werkstudent Backoffice en/of Assessment Team

Locatie: Amstelveen

Ben jij student of net afgestudeerd en wil je werkervaring opdoen op het gebied van HR-advies? Dan is een functie als werkstudent bij LTP wat voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en representatieve teamplayer die onze organisatie komt versterken. Mensen staan bij LTP centraal. Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Logischerwijs streven wij ernaar ook het beste uit onze eigen organisatie te halen. Dit wordt bereikt door een intensieve samenwerking tussen alle afdelingen waarin input en feedback naar elkaar toe gewaardeerd worden.

Als werkstudent kun je op verschillende afdelingen aan de slag:

  • Bijvoorbeeld als begeleider van de kandidaten gedurende een assessmentdag. Je bent zowel voor hen als voor de LTP-adviseurs en assessoren het eerste aanspreekpunt. Voor deze functie zoeken we iemand die representatief is, snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen.
  • Of bij de backoffice. Hier assisteer je bij de redactie van eindrapportages en tekstuele assessmentinstrumenten. Je zorgt ervoor dat de analyses en/of aanbevelingen op gewenste wijze bij de kandidaat en opdrachtgever terechtkomen. In deze functie zoeken wij iemand die consciëntieus is en in staat is om de inhoudelijke en tekstuele kwaliteit van ons product te waarborgen.

Wij zoeken iemand:

  • die assertief en flexibel is, die studeert of net is afgestudeerd en die zelfstandig te werk kan gaan;
  • met hbo/wo werk- en denkniveau;
  • die beschikbaar is voor minimaal 16 uur per week;
  • met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • die beschikt over basiskennis met betrekking tot moderne kantoorapplicaties en capaciteit om snel kennis te vergaren ten aanzien van LTP specifieke testapplicaties en ons ERP-systeem.

Wij bieden:
Een dynamische werkomgeving waar je als medewerker de vrijheid hebt in je werk en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt, kan je indien door jou gewenst op meerdere afdelingen inzetbaar worden. Tevens kan je als fulltime werknemer de kans krijgen om meer projectmatige werkzaamheden op te nemen in je takenpakket. De LTP werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag.

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ciska Pieterse, Coördinator Assessment Team: (020) 30 50 400. Herken jij je in het beschreven profiel en wil je solliciteren op de vacature? Klik op de knop 'Solliciteren' rechtsboven aan de pagina.

N.b. een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature

Type functie