Menu

Vacatures

LTP Talent Program

Vacature Young Business Psychologist (fulltime)

Trots kondigen wij aan dat wij meerdere (fulltime) opleidingsplaatsen hebben voor het LTP Talent Program tot Junior Business Psychologist. LTP is groeiende en in 2019-2020 willen wij een aantal enthousiaste jonge psychologen een kickstart bieden in hun carrière. LTP is één van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland. Al ruim 90 jaar leggen wij de nadruk op innovatie en kwaliteit in (online) assessments en ontwikkeling en werken wij voor toonaangevende opdrachtgevers.

Mooie start van je carrière
Als pas afgestudeerde WO’er i
s het LTP Talent Program een mooie start van je carrière. Tijdens het programma word je afwisselend geplaatst op de verschillende afdelingen van LTP. Je krijgt alles te zien! Het traineeship vindt idealiter plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Er zijn daarnaast ook combinatieplekken mogelijk op de andere vestigingen (Rotterdam, Eindhoven en Groningen).

Gedurende een traject van 5 x 3 maanden krijg je een kijkje in de keuken van alle afdelingen van LTP die te maken hebben met het assessmentproces:

 • Je doet een opdracht op de afdeling Innovatie.
 • Je ondersteunt het Client Center, Bedrijfsbureau en Assessment Team bij het inplannen vanassessmentaanvragen en begeleiding van kandidaten gedurende de assessmentdag; je helpt hen bij alle praktische vragen.
 • Je pakt projecten op bij de afdeling Online (zoals het onder begeleiding geven van trainingen aan klanten).
 • Je neemt onder begeleiding deel aan keuringen bij de afdeling LTP TestNed
 • Je loopt actief mee met assessmentadviseurs en het assessmentvak.

Daarnaast voorziet LTP in maandelijkse trainingen om je nog beter voor te bereiden op het vak van assessmentadviseur. Met als doel jou na dit programma op een junior positie te plaatsen van Business Psychologist: junior consultant assessment & ontwikkeling of junior adviseur LTP Online.

Naar wie zijn wij op zoek?
Ambitieuze en talentvolle pas afgestudeerde Arbeids- en Organisatiepsychologen die plezier hebben in het omgaan met kandidaten. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en affiniteit met het opbouwen en onderhouden van klantcontacten. Interesse in assessment tools en gaming is een pre. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Deze competenties passen goed bij je: klantgerichtheid, omgevingssensitiviteit, samenwerken, zelfmanagement, flexibiliteit, daadkracht, efficiënt werken, probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij jou?

 • Je kunt het vak van assessmentpsycholoog gaan proeven! Ligt hier jouw toekomst en passie? Door mee te werken op de ondersteunende afdelingen, werk je aan je ontwikkeling naar het adviseurschap richting Assessment & Ontwikkeling of Online Assessments. Je kunt ontdekken of dit is wat je wilt.
 • Je vergroot je kennis en vaardigheden op het assessmentvak. Denk hierbij aan het leren schrijven van een goed assessmentrapport, het interpreteren van assessmentresultaten, het goed kunnen interviewen, et cetera.
 • Je kunt de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) behalen.
 • Je kunt een start maken met het behalen van de titel Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling van 15 maanden, na 15 maanden kies je in welke richting je je verder wilt ontwikkelen.
 • Je krijgt een vast startsalaris van € 2.500,- per maand op fulltime basis.

Geïnteresseerd? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ragini Bissumbhar, HR Adviseur: (020) 30 50 400. Herken jij je in het beschreven profiel en wil je solliciteren op de vacature? Klik dan op de knop 'Solliciteren' rechtsboven aan de pagina.

Vacature

Type functie

Acties